SvenskeHuse ApS - Den direkte vej til fast ejendom i Sverige
Forside     Sælg dit hus i Sverige     Om os    
Dette er købesiden og du har disse valg:

Vis huseHent salgs katalog (PDF)

Om Interhus


Her på siden finder i du ejendomme som Interhus har i Sverige. Interhuser ikke et normalt ejendomsmægler firma, men et selskab der køber og sælger ejendomme i Sverige.

Ejendomme der udbydes af Interhus. Høre ubetinget til den bedre del af ejendoms der udbydes i Sverige vedr. torp stugaer, ødegårde, stugaer, jagt ejendomme, soldatertoppe, sø ejendomme og fritidshuse, der er til salg i Sverige.

Interhus bruger meget tid på at finde de rigtige ejendomme, samtidig samarbejder Interhus med en stor gruppe lokale mæglere, så vi altid er på forkant med de gode ejendomme der udbydes til salg.

Ejendommene kan købes og finansieres, via bank i Sverige eller Danmark, max 30 år, rente fra ca. 3%.
ønsker du en salgs vurdering af din svenske ejendom, kontakt os.

Ved købers underskrift indbetales håndpenge/udbetaling. vi er behjælpelig med dit banklån, Når lånet er godkendt, underskrives købebrevet/skøde. Alle priser er plus skødeafgift, og for skovejendomme afgift til landsstyrelsen.

Er de ved at købe svensk ejendom af andre ind os tilbyder vi at gennemgå ejendommen for fejl og mangler. Vi påtager os også at ordne alt papirarbejdet herunder skøde/tinglysning: Ring og få en pris. Salgs vurdering fra 3.750,00
SvenskeHuse.dk, Geminivej 29-31 port 9, 2670 Greve. E-mail: info@svenskehuse.dk. Tlf.: 22 53 03 30. © 2015.